Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.10.19.
Betelt a pohár: három héten belül két terrorista indíttatású támadást követtek el Franciaországban, amely a Mohamed-karikatúrákhoz köthető. Mintha a kormány is kezdene észhez térni...
Pintér M. Lajos
2020.10.19.
Azért végezte ki brutálisan egy iszlamista szélsőséges, mert Mohamed-karikatúrákat mutatott diákjainak a szólásszabadságról tartott óráján.
2020.10.17.
Mi is beszámoltunk arról a brutális gyilkosságról, amit péntek délután követtek el Franciaország Conflans-Sainte-Honorine nevű külvárosban, amelyről most újabb megdöbbentő részletek derültek ki.
Ragnar Volarus
2020.10.16.
Lefejeztek egy férfit a Párizstól északnyugatra található Conflans-Sainte-Honorine külvárosban péntek késő délután, az elkövetőt agyonlőtte a rendőrség, az ügyben a terrorellenes ügyészség indított vizsgálatot - közölték a francia hatóságok.
Pintér M. Lajos
2020.09.30.
Zaheer Hassan Mehmood pakisztáni gyanúsított beismerte, hogy korábban szinte mindenben hazudott.
Dorogi László
2020.09.26.
Késes támadás rázta meg Párizst pénteken, azóta kiderült, az iszlamista támadó a francia szatirikus hetilapon akart bosszút állni Mohamed-karikatúrák közlése miatt.
Címkék: Párizs, Terrorizmus
2020.03.25.
Legkevesebb négy embert megöltek azok a fegyveresek, akik szerdára virradóra egy szikh szentélyre támadtak Kabulban.
Pintér M. Lajos
2020.02.11.
Új típusú fenyegetésekkel kell szembenéznie a világnak.
2020.01.21.
A The Guardian információi szerint az Iszlám Állam terrorszervezet egyik alapítója és legfőbb ideológusa, Amír Mohammad Abder-Rahmán al-Maula asz-Szalbi vette át a meggyilkolt Abu Bakr al-Bagdadi helyét a szervezet élén. A brit napilap friss hírszerzési értesülésekre hivatkozik. 
A pénteki, késes támadás hatására szigorítani fogja a terrorizmus miatt elítélt emberek feltételes szabadlábra helyezésének szabályait a brit igazságügyi-minisztérium - számolt be a brit közszolgálati televízió.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?