Blogolj!
2020.07.05.
Az éjszaka folyamán lövöldözés történt egy night klubban az Egyesült Államokban, két ember meghalt és legalább nyolcan megsérültek.
Pintér M. Lajos
2020.06.04.
Egy biztonsági őr kezdett brutális ámokfutásba.
2020.05.25.
Olaszország épphogy kezd kilábalni a koronavírus-járvány miatti véghelyzetből, és végre tudott enyhítéseket bevezetni, egyből megjelentek a hívatlan vendégek.
2020.04.16.
Durva állapotok uralkodnak Nigériában: a legfrissebb jelentések szerint az országban már több embert ölt meg a rendőrség a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások állítólagos megszegése miatt, mint maga a világjárvány.
2020.03.05.
Törökország a különleges rendőri erők ezer tagját küldi a görög szárazföldi határra, hogy megakadályozza a migránsok visszatoloncolását – nyilatkozta Süleyman Soylu török belügyminiszter csütörtökön Edirnében a sajtónak, miután helikopterről megszemlélte a török-görög szárazföldi határ térségét.
Pintér M. Lajos
2019.12.29.
Betelt a pohár: véget vetnének annak, hogy a fiatal férfiak veszélyes fegyvereket hordanak magukkal szinte mindenhová az osztrák fővárosban, ahol egyébként minden tíz lakosból négy migráns hátterű.
Meredeken emelkedik a késes támadások száma a bevándorlás sújtotta Németországban, már a hatóságok is kénytelenek erre reagálni.
Egy karácsonyi vásár közelében végzett egy tűzoltóval a bűnbanda.

Ezeket a cikkeket olvastad már?