Blogolj!
2018.06.03.
A 25-44 közötti német korosztály körében a második legmépszerűbb párt a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak.
2018.05.20.
A politikai korrektséggel szembeni harcnak és az iszlám által okozott problémákra való rámutatásnak köszönheti részben a sikereit a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak. Az alakulat továbbra is a harmadik legnépszerűbb erő, de jelent meg már olyan felmérés is, ahol előzték a szocdemeket. Bár a következő parlamenti választás még meglehetősen messze van, de a jövő évi EP-választáson az eddigiekhez képest is áttörhet az AfD.
2018.04.30.
Kiváló térképen nézhetjük meg, hogy váltogatta a színeit Németország.
Címkék: Németország
Az Európai Néppártnak lehet a legnagyobb frakciója a 2019-ben felálló új Európai Parlamentnek. Nagyot erősödhetnek az euroszkeptikus erők, míg a baloldali pártok gyengüléséből a liberális erők profitálhatnak. Persze a következő egy évben még nagyot változhatnak a most látott erőviszonyok, mivel az EP-választáson sok esetben másként viselkednek a szavazók, mint egy országgyűlési, vagy önkormányzati voksoláson.
Igent mondtak a szocdemek a nagykoalícióra.
2018.03.02.
Zongoraszó mellett nézhetjük végig a német szocdemek elmúlt két évtizedes hanyatlását.
Címkék: Németország
Martin Schulz egyéves kalandorpolitikája meghozta az eredményét, már csak a harmadik erő az SPD.
2018.01.17.
Hatalmas dilemmában vannak a szocdemek, most tényleg pártjuk túlélése a cél.
2018.01.07.
A bevándorlásellenes Alternatíva Németország újabb támogatottsági rekordot ért el, már csak négy százalékpontra vannak a szocdemektől.
2018.01.04.
Arról szólnak a hírek, hogy egyre közelebb a német nagykoalíció, azonban az érintett pártok támogatottsága egyre kisebb.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?