Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.01.04.
A Liga elnöke kőkeményen odacsapott a bevándorláspárti baloldalnak: azt üzente, kész akár börtönbe vonulni a migránshajók megállításáért, de mindenáron megvédi Olaszországot.
Pintér M. Lajos
2019.12.29.
Conte bevándorláspárti kabinetje az esztendő végén sem lassít, csúcsra járatja a nyitott partok és kikötők politikáját.
Dorogi László
2019.12.29.
Az afrikai migrációshullám utolsó védőbástyája, Olaszország is „kapitulált” 2019-ben. A bevándorláspárti erők kicsinálták a hősiesen küzdő Matteo Salvinit és pártját, újra megnyitották az olasz kikötőket az NGO-s hajók előtt. Sötét fellegek közelednek a keresztény Európa fölé.
Pintér M. Lajos
2019.12.04.
A Liga vezetője szerint őrület és cinkosság, hogy a baloldali kormány megnyitja a kikötőket az NGO-k előtt.
Pintér M. Lajos
2019.11.02.
Az Alan Kurdi október 26-án vett fedélzetére egy nagyobb csoport illegális bevándorlót a líbiai partoknál. A balliberális olasz kormány tágra nyitotta a kapukat.
Pintér M. Lajos
2019.10.26.
A határokat védő olasz hatóságok helyett a külföldi „civil” szervezetek és a migrások pártjára állt Itália balliberális vicckormánya.
Pintér M. Lajos
2019.09.24.
A háború elől menekülő kevesek segítése kötelesség, az olaszországi kikötők megnyitása az egész világ előtt azonban őrület – értékelt a Liga vezetője, aki szerint hamarosan újra NGO-hajókkal lesz tele a Földközi-tenger.
Szuperhatalmat kapott Orbán Viktor szövetségese! Lehet ezt így is csinálni: az olasz parlament Matteo Salvini belügyminiszter bábáskodása mellett megszavazta a migrációs intézkedések további szigorítását.

Ezeket a cikkeket olvastad már?