Blogolj!
2020.06.14.
Mint az ismeretes George Floyd halála óta nemcsak Amerikában, hanem szerte a világban szerveznek Black Lives Matter megmozdulásokat. Angliában sem tétlenkednek a tüntetők: a Scotland Yard vasárnap reggeli adatai szerint száznál is több tüntetőt vettek őrizetbe az előző nap kezdődött, hajnalba nyúló és sok helyen erőszakossá fajult londoni tüntetések résztvevői közül.
2020.05.20.
A Westminsteri városi tanácsnak beadott tervezet szerint a Picadilly-körtéren található történelmi Trocadero épület alagsorában és földszintjén egy ezer fő befogadására alkalmas mecsetet szeretnének létrehozni – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Címkék: London
2020.03.27.
A pénteken ismertetett adatok szerint egy nap alatt 185-tel emelkedett az új típusú koronavírus okozta járvány nagy-britanniai halálos áldozatainak száma. A brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) angliai tagozatának vezetője péntek esti sajtótájékoztatóján elmondta: a szolgálat több mint 30 ezer ággyal bővíti a kórházi ellátó kapacitást.
Pintér M. Lajos
2020.02.04.
Keleti szomszédainkat vajmi kevéssé zavarja a tisztesség, a becsület, hogy a jogról már ne is beszéljünk. A legfelsőbb bírósági ítéletre is fittyet hányva nem hajlandóak kifizetni a londoni nagyköveti rezidenciaként használt épület hat hónapnyi bérleti díját.

Ezeket a cikkeket olvastad már?