Blogolj!
2020.10.17.
Mi is beszámoltunk arról a brutális gyilkosságról, amit péntek délután követtek el Franciaország Conflans-Sainte-Honorine nevű külvárosban, amelyről most újabb megdöbbentő részletek derültek ki.
Ragnar Volarus
2020.10.16.
Lefejeztek egy férfit a Párizstól északnyugatra található Conflans-Sainte-Honorine külvárosban péntek késő délután, az elkövetőt agyonlőtte a rendőrség, az ügyben a terrorellenes ügyészség indított vizsgálatot - közölték a francia hatóságok.
2020.07.09.
Durva dolgok láttak napvilágot az orosz távol-keleti Habarovszki terület kormányzójáról: Szergej Furgaltot másfél évtizeddel ezelőtti gyilkosságok megszervezése és gyilkossági kísérlet gyanúja miatt csütörtökön őrizetbe vették.
Ragnar Volarus
2020.06.29.
Fegyveresek támadták meg a pakisztáni értéktőzsde épületét Karacsiban hétfőn, az épületnél jelenleg is folyik a tűzharc - jelentette a helyi média.
Címkék: gyilkosság
2020.05.23.
Krimibe illő jelenetek zajlottak a leszboszi menekülttáborban, ahol egy afgán nő megölte fiatal anyatársát, miután elfajult kettejük vitája.
2020.05.13.
A tragédia május 12-én, kedden, az áldozat otthonában, Bretteville-en-Saire-ben történt: Jean Dussine-t, a migránsokat támogató szövetség elnökét vasrúddal verte agyon egy 20 éves afgán migráns.
Ragnar Volarus
2020.04.22.
Újabb négy holttestre bukkant a rendőrség a hét végi új-skóciai ámokfutás helyszínein, így a 22-re nőtt a gyilkosságsorozat halálos áldozatainak száma, és a hatóságok azzal számolnak, hogy előkerülhetnek további áldozatok.
Címkék: gyilkosság, Kanada
2020.04.20.
1989 óta nem volt ilyen súlyos tömeggyilkosság az országban. Az 51 éves, fogtechnikusként dolgozó Gabriel Wortman 50 kilométeres körzetben, több helyszínen is követett el gyilkosságot.
Címkék: gyilkosság, Kanada
2020.03.02.
Törökországból próbált bejutni Görögországba az a szír bevándorló, aki hétfőn meghalt a határ mellett, amikor a görög határőrök próbálták megakadályozni az országba lépését. A sajtó szerint az illegális bevándorló azokba a sérülésekbe halt bele, amiket akkor szerzett, amikor a határőrök próbálták feltartóztatni.
Dorogi László
2020.02.20.
Két vízipipabárban is tüzet nyitott egy férfi szerda este a németországi Frankfurt am Main melletti városban, Hanauban. A lövöldözésben kilencen haltak meg, további négy ember súlyosan megsérült. A támadót csütörtök reggel holtan találták meg.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?