Blogolj!
2020.10.03.
Ahogy azzal már mi is foglalkoztunk korábban, Matteo Salvinit szombatra előzetes bírósági tárgyalásra idézték egy migránscsoport feltartóztatása miatt, a legfrissebb hírek szerint ezzel kapcsolatban mások mellett Giuseppe Conte olasz miniszterelnököt is beidézte meghallgatásra a szicíliai miniszteri bíróság.
2020.10.03.
Bíróság elé állítanak, mert megvédtem hazámat, életeket mentettem, tiszteletben tartottam a törvényeket és felébresztettem Európát - hangoztatta a volt belügyminiszter Matteo Salvini, az ellenzéki Liga párt vezetője a szicíliai Cataniában péntek este. Salvinit szombatra előzetes bírósági tárgyalásra idézték egy migránscsoport feltartóztatása miatt.
2020.05.29.
Igazi örömünnepre virradt Tajvan, miután pénteken alkotmányellenesnek minősítette és eltörölte a tajpeji alkotmánybíróság a tajvani büntető törvénykönyvnek azt a passzusát, amely bűncselekményként tartotta nyilván a házasságtörést.
2020.04.18.
Egy mexikóvárosi bíróság a koronavírus-járvány miatt elrendelte az idős, beteg vagy más okokból veszélyeztetett migránsok azonnali elengedését a táborokból helyi idő szerint pénteken.

Ezeket a cikkeket olvastad már?