Blogolj!
Az EU repülőgépeket küld az uniós állampolgárok hazatelepítésére Kínából

Az EU repülőgépeket küld az uniós állampolgárok hazatelepítésére Kínából

2020.01.28. | Tündi

A koronavírus terjedésének fokozódása miatt, az Európai Unió polgári védelmi mechanizmusa keretében repülőgépeket küld az uniós állampolgárok hazatelepítésére azt követen, hogy …

Tovább
Helyben fertőződhetett meg a Németországban ápolt, koronavírusos beteg

Helyben fertőződhetett meg a Németországban ápolt, koronavírusos beteg

Tovább
Németországban is megjelent a koronavírus

Németországban is megjelent a koronavírus

Tovább
Pintér M. Lajos
2019.12.29.
Betelt a pohár: véget vetnének annak, hogy a fiatal férfiak veszélyes fegyvereket hordanak magukkal szinte mindenhová az osztrák fővárosban, ahol egyébként minden tíz lakosból négy migráns hátterű.
A bevándorlási boom kapcsán alapjaiban változik meg az ország kultúrája, vallása és etnikai összetétele. Az osztrák fővárosban minden második tanulónak nem német az anyanyelve.
Dorogi László
2019.12.28.
Lehet, hogy kár volt elhamarkodni az atomerőművek leállítását Németországban, sokan maradhatnak áram nélkül.
Címkék: Németország
Dorogi László
2019.12.26.
Lorenzo Fioramonti már szeptemberben figyelmeztetett, ha nem fordít az olasz kormány elegendő pénzt az oktatásra, nem marad a posztján. Nos, nemcsak a levegőbe beszélt.
Címkék: Olaszország
Milyen világban élünk? Egy két apró szívesség egymillió euróért cserébe, és még meg is büntetnek érte. Már Románia sem a régi.
Címkék: Románia
Pintér M. Lajos
2019.12.24.
Ép ésszel fel nem fogható, mire képes az igazságszolgáltatásnak nem nevezhető korrupciógyár keleti szomszédunknál.
Már a németek sem tagadják: katasztrófahelyzetet idézhet elő a tél a migráció frontján.
2019.12.17.
Halálra ítélték kedden Pakisztánban Pervez Musarraf volt elnököt hazaárulás és az alkotmány megsértése vádjával - jelentették be kormányzati tisztségviselők.
Dorogi László
2019.12.16.
A régi-új miniszterelnök ezért most rövidre is szabná a BBC szoknyáját: utasítást adott a közszolgálati média előfizetési díjának felülvizsgálatára.
2019.12.13.
Boris Johnson brit miniszterelnök szerint a kormányzó Konzervatív Párt az előrejelzésekből következtethetően erőteljes új felhatalmazást kapott az előrehozott parlamenti választáson a brit EU-tagság megszűnési folyamatának (Brexit) végigvitelére. A konzervatívok a pénteken kora reggelig beérkezett eredmények szerint elérték az abszolút többséghez minimálisan szükséges alsóházi mandátumszámot, de a prognózis ennél is jóval nagyobb tory többséget valószínűsít.

Ezeket a cikkeket olvastad már?