Blogolj!
2018.01.03.
Ilyen is csak tőlünk keletre történhet meg.
Címkék: Románia
2017.12.30.
Németország, Ausztria, Nagy-Britannia és Katalónia volt a figyelem középpontjában.
2017.12.29.
A LAVET Gyógyszergyártó Kft. hazánkban és Európában az állatgyógyászati piac egyik meghatározó szereplője. A vállalatot magyar befektetők alapították azzal a céllal, hogy kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező árú gyógyszerkészítmények széles skálájával lássák el a hazai és nemzetközi állatgyógyászati piacot. A cég legfontosabb tevékenységei közé a gyógyszerkészítmények fejlesztése, gyártása és forgalmazása tartozik, amelyek során mindenekelőtt a felelős magatartást tartja szem előtt.
2017.12.25.
A HIDROFILT Kft.-t 1990 januárjában alapították magyar szakemberek víz és ipari szennyvízkezelési feladatok magas színvonalú megoldására. Az alapító tagok (egyben tulajdonosok) a rendszerváltás előtt az állami alapítású Nagykanizsai Finommechanikai Vállalatnál, illetve annak jogutódainál voltak alkalmazásban. A Finommechanikai Vállalat a kis-közepes méretű víz és ipari szennyvízkezelő rendszerek kijelölt gyártója és szállítója volt Kelet-Európa területére. A gyárban 1600 fő dolgozott, amelyből mintegy 280 fő foglalkozott a vízkezelő rendszerek tervezésével és gyártásával. A Hidrofilt Kft tulajdonosi köre és a munkatársainak jelentős része ebben a cégben alapozta meg a szakmai gyakorlatát.
2017.12.23.
Érdekes szelek fújnak a német belpolitikában, de lehet ez csak porhintés.
2017.12.21.
Az Inter-Thermo Kft. hűtéstechnikával kapcsolatos tevékenységet folytat a kivitelezés, javítás és a karbantartás terén. Mára a néhány fős vállalkozás bel-és külföldön is ismert céggé fejlődött. Mára a szerviz jellegű tevékenységet folytató cégből egy országszerte ismert vállalkozássá fejlődött, folyamatosan fejlesztjük külföldi kapcsolatainkat is.
2017.12.19.
Egy friss elemzés szerint egyáltalán nem olyan jó minden keleti szomszédunkban, mint ahogyan azt egyesek állítják.
Címkék: Románia
2017.12.17.
Egy friss felmérés szerint az elmúlt 10 évben a magyarok iránti gyűlölet növekedett a legkisebb mértékben északi szomszédunkban.
Újabb botrányos jelenet a német közszolgálati televízióban.
2017.12.16.
Létrejött a koalíciós egyezség a szabadságpárt és a néppárt között Ausztriában. Egy jól meghatározható kör nem fog ennek örülni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?