Blogolj!
Az Európai Központi Bank egyik igazgatójával tárgyalt a spekuláns. Ki hatalmazta föl erre?
2018.02.13.
Silvio Berlusconi sikerének a titka, hogy sikerült két olyan kérdést – nevezetesen a migrációt és a biztonságot – politikai kampányának középpontjába állítania, amelyek az elmúlt években meghatározták az olasz társadalmi és politikai élet mindennapjait. Mindezek miatt tekinthető a március 4-i olaszországi választások fő esélyesének az általa vezetett jobbközép ellenzék. A volt kormányfő mellett szól az is, hogy neki megvan az a politikai tapasztalata, amivel más ellenzéki erők nem rendelkeznek.
Nagyon érdekes tanulmány jelent meg arról, hogyan is finanszírozza az EU hazánkat.
2018.02.07.
Bánszki Erika és édesapja a tökéletes példa arra, hogy a mezőgazdasággal foglalkozó embereknek is lehet és van is hivatástudata, sőt, mai népszerű kifejezéssel élve, küldetéstudata. Mert ahhoz, amit ők csinálnak immáron több mint három évtizede, ahhoz bizony egyfajta megszállottság kell. S ha már olykor az is kevés, akkor jön a segítség. Például egy uniós pályázat formájában.
2018.02.05.
Időközi parlamenti választásokat bukott el a francia elnök pártja.
2018.02.04.
Szerencsére a magyarellenes támadásban nem sérült meg senki, és komolyabb kár sem keletkezett.
2018.02.03.
Egyre nagyobb az izgalom az olasz parlamenti választás miatt.
2018.01.30.
Két időközi parlamenti választást tartottak a hétvégén Franciaországban. Emmanuel Macron pártja nem áll túl fényesen. Most hétvégén javíthatnak, vagy éppen ronthatnak.
A bevándorlásellenes Milos Zeman nyerte a csehországi elnökválasztást, így ő maradt az államfő. Mindez jó hír Magyarországnak is.
Egy friss kutatás szerint hazánkban nagyon sokan részesülnek a növekvő gazdaság áldásaiból. De mit szólnak ehhez a hazai liberálisok?

Ezeket a cikkeket olvastad már?