Ötös nem, Joker-telitalálat volt a lottón
Nyerőszámok: 18 (tizennyolc), 31 (harmincegy), 56 (ötvenhat), 68 (hatvannyolc), 83 (nyolcvanhárom). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1.716.520 forint; 3 találatos szelvény 2410 darab, nyereményük egyenként 20.905 forint; 2 találatos szelvény 67.058 darab, nyereményük egyenként 1955 forint. Joker: 288117. Az 1 darab Joker-telitalálatra 36.976.635 forintot fizetnek.
Blogolj!

Több mint nyolc milliárd euróval csökkenhet a lakossági fogyasztás Ausztriában


Rendesen megcsappanhat a kiadások Ausztriában, ugyanis az osztrák Wifo gazdaságkutató intézet elemzése szerint több mint nyolcmilliárd euróval csökkenhetnek az idén a lakossági fogyasztási kiadások a koronavírus-járvány miatt.

Jürgen Bierbaumer-Polly, a Wifo közgazdásza úgy számolta, hogy a belföldi lakosság fogyasztási kiadásai 5,5 milliárd euróval, a külföldi vendégeké pedig 2,9 milliárd euróval csökkenhet az idén.

A szakember hathetes, április végéig tartó vesztegzárra alapozva állította fel a prognózisát, melybe azt is beletartozik, hogy az üzletek részleges nyitva tartását májusra, a normális üzletmenet visszaállítását pedig júniusra saccolja.

A közgazdász ugyanakkor hozzátette, hogy „a koronavírus-krízis miatt meghozott intézkedések gazdasági következményeit egzakt módon egyelőre nehéz lenne modellezni”.

Az azonban az már most is látható, hogy a fogyasztási oldalról az elmúlt évtized legnagyobb sokkja érte a gazdaságot – tette hozzá.

(Borító: profitline.hu)

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/92538/pics/lead_800x600.jpg
Ausztria,gazdaság,koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?