Ötös nem, Joker-telitalálat volt a lottón
Nyerőszámok: 18 (tizennyolc), 31 (harmincegy), 56 (ötvenhat), 68 (hatvannyolc), 83 (nyolcvanhárom). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1.716.520 forint; 3 találatos szelvény 2410 darab, nyereményük egyenként 20.905 forint; 2 találatos szelvény 67.058 darab, nyereményük egyenként 1955 forint. Joker: 288117. Az 1 darab Joker-telitalálatra 36.976.635 forintot fizetnek.
Blogolj!

Lezárták a parkokat Olaszországban


Parkokba, közterületnek számító kertekbe tilos belépni péntektől Olaszországban, az ott végzett szabadidős tevékenység.

Bár a közterületeken bármiféle játék, testmozgás pedig tilos, a kocogást engedélyezik, de azt is kizárólag az a futó személy lakóhelye közelében, és mindenki mástól legalább egy méteres távolságra - tudósít az MTI.

Az egészségügyi tárca bejelentésére azután került sor, hogy a kellemes tavaszi időben az emberek ellepték a parkokat.

Még több szigorítás

Róma főpolgármestere elrendelte a főváros utcáin mozgó gépjárművek és személyek egyenkénti ellenőrzését. Veneto és Emilia Romagna tartomány pedig már péntek délután lezárta a parkokat.

Az egészségügyi tárca betiltotta az élelmiszereladást a vasútállomásokon és a benzinkutaknál, de ez alól kivételt képeznek az országutak, sztrádák üzemanyagállomásainál található kereskedelmi és vendéglátó egységek, de ezek esetében is csak elvihető ételt, italt szabad árusítani.  Kórházakban és repülőtereken továbbra is engedélyezett az élelmiszer-árusítás.

Tiltott a nem lakóhelyként használt ingatlanokba, üdülőházakba, telkekre való kijárás.

A minisztériumi rendelkezés március 21-től az országos mozgáskorlátozást bevezető korábbi kormányrendelet március 25-i határidejéig érvényes. Ezt követően a római kormány újabb rendelete várható az óvintézkedések meghosszabbításáról.

(borító: Marco Di Lauro/Getty Images)

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/92077/pics/lead_800x600.png
járvány,koronavírus,Olaszország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?