Blogolj!

Összeesett a holland egészségügyi miniszter a koronavírusról szóló vitán

Dorogi László

Az elmúlt napok feszített tempója megviseli az új típusú koronavírus-járvány megfékezéséért ádázan harcoló politikusok szervezetét is.

Fotó: Getty Images

Jó néhány álmatlan éjszakát okozott már a világ döntéshozóinak a koronavírus-járvány terjedése az elmúlt hetekben, a nemzeti kormányok, az egészségügyi szervezetek és gyakorlatilag mindenki megsokszorozódott erővel küzd a gyilkos kór visszaszorításáért. Az emberi energia viszont véges, a hatalmas nyomást, a kialvatlanságot egy idő után már nem bírja el és egészen egyszerűen visszavonulót kell fújnia.

Tudna erről mesélni Bruno Bruins, holland egészségügyi miniszter is, akinek szervezete szerda este, egy a koronavírusról szóló parlamenti vita közben jelzett a politikusnak, hogy eddig és ne tovább. A miniszter előbb megszédült, majd összeesett, az egyik kollégája sietett segítségére.

Bruins később Twitteren azt írta, elképesztően kimerült az elmúlt hetek hajtásában, ez okozta rosszullétét, de már sokkal jobban van, hazamegy, kipiheni magát, hogy aztán ismét minden erejével a munkára koncentrálhasson.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/92001/pics/lead_800x600.jpg
Hollandia,koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?