Ötös nem, Joker-telitalálat volt a lottón
Nyerőszámok: 18 (tizennyolc), 31 (harmincegy), 56 (ötvenhat), 68 (hatvannyolc), 83 (nyolcvanhárom). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1.716.520 forint; 3 találatos szelvény 2410 darab, nyereményük egyenként 20.905 forint; 2 találatos szelvény 67.058 darab, nyereményük egyenként 1955 forint. Joker: 288117. Az 1 darab Joker-telitalálatra 36.976.635 forintot fizetnek.
Blogolj!

Lezárhatják a csehek a határaikat a koronavírus miatt

Dorogi László

Egyre nő az új típusú koronavírusos fertőzöttek száma Csehországban, ezért a cseh kormány az országos vesztegzár bevezetését mérlegeli.

Ezt Andrej Babis, cseh miniszterelnök jelentette be vasárnap egy televíziós műsorban, miután vasárnap délelőtt már 231-re emelkedett az új koronavírusos fertőzöttek száma.

Az egész Csehországot érintő vesztegzárat egyelőre nem vezették be, de ez napokon belül megtörténhet. Babis úgy fogalmazott, már tárgyalnak arról, hogyan lehet megfékezni a járványt az országban, majd felhívta a lakosok figyelmét, hogy az emberek csak munkába menjenek be, onnan pedig egyenesen menjenek haza.

A miniszterelnök kijelentette, fenn kell tartaniuk a gazdaságot, a termelést, de alapvető fontosságú intézkedéseket be kell vezetniük. A kormányfő hozzátette, a csehországi fertőzöttek száma vasárnap estére a háromszázat is elérheti, ezért délután újabb rendkívüli ülést tart a cseh kormány, ahol dönthetnek a további intézkedések bevezetéséről.

A járványügyi válságstábnak Roma Prymula, egészségügyi miniszterhelyettes lenne a vezetője.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/91805/pics/lead_800x600.jpg
Csehország,karantén,koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?