Blogolj!

A demokraták sem bíznak Sanders forradalmában

Pintér M. Lajos

Joe Biden „Obama 2.0” politikájának talán jobbak a kilátásai Trumppal szemben.

Hiába erőlködik? Fotó: Facebook/Bernie Sanders

A demokrata párti elit szerint Bernie Sanders vermonti szenátor programjával nem lehet legyőzni az elnökválasztáson Donald Trump elnököt. Ezt Magyarics Tamás Amerika-szakértő mondta az M1-en.

A szakember kiemelte: Sanders programja olyan nagy mértékben alakítaná át az amerikai gazdaságot, ami hatalmas adóemeléssel járna. Ugyanakkor jelenleg az amerikai gazdaság nincs rossz állapotban, rekordalacsony a munkanélküliség, így az emberek döntő többsége nem vevő Bernie Sanders „forradalmára”.

„Emiatt a demokrata elit úgy gondolja, hogy ahhoz, hogy Donald Trumppal szemben eséllyel lépjenek fel, egy mérsékeltebb politikus kell, aki nem azt ígéri, hogy alapjaiban fordítja fel az egész amerikai gazdasági, társadalmi rendet”

– fogalmazott Magyarics Tamás, hozzátéve, Joe Biden személyében egy „Obama 2.0” politika térhet vissza, ami nem is csoda, hiszen annak idején Obama alelnöke volt.

Az MTI szerint azt is megemlítette, Biden kiterjesztené az egészségügyi ellátórendszert, liberálisabb bevándorláspolitikát folytatna, és ezen szellemben hajtaná végre az igazságügyi reformot is.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/91437/pics/lead_800x600.jpg
Bernie Sanders,Demokrata Párt,elnökválasztás,Joe Biden,USA,választás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?