Blogolj!

Trump bejelentette a koronavírus-szűrés bővítését


Az amerikai elnök Twitteren jelentette be, hogy a megbetegedés szempontjából kockázatos országokból vagy ezen országok környékéről érkező utasoknak szűrésen kell átesniük.

Az elmúlt két hétben csak a Kínából érkezőket már szűrték, de most kiterjesztik ezt más országokra is. Ez azt jelenti, hogy főként az Olaszországból, Dél-Koreából, Iránból és Kínából útra kelő utasokra vonatkozik a kötelező szűrés, amit természetesen szükség esetén Olaszországon kívül más európai államokban is bevezetnek.

Most a szakemberek azon dolgoznak, hogy megtudják, hogyan fertőződött meg az új típusú koronavírus-fertőzésben elsőként meghalt amerikai állampolgár. Egy ötvenes éveiben járó, meg nem nevezett férfiról van szó, aki az északnyugati Washington államban halt bele a betegségbe szombaton. A napvilágra került információk szerint más, komoly betegsége is volt.

Vasárnap bejelentették a keleti parti Rhode Island állam első koronavírusos megbetegedését is. Az Egyesült Államokban ezzel 72-re emelkedett az új típusú koronavírusos fertőzéssel diagnosztizáltak száma.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/91182/pics/lead_800x600.jpg
Donald Trump,járvány,koronavírus,USA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?