Ötös nem, Joker-telitalálat volt a lottón
Nyerőszámok: 18 (tizennyolc), 31 (harmincegy), 56 (ötvenhat), 68 (hatvannyolc), 83 (nyolcvanhárom). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1.716.520 forint; 3 találatos szelvény 2410 darab, nyereményük egyenként 20.905 forint; 2 találatos szelvény 67.058 darab, nyereményük egyenként 1955 forint. Joker: 288117. Az 1 darab Joker-telitalálatra 36.976.635 forintot fizetnek.
Blogolj!

Most jött: Olaszországba is betört a koronavírus

Pintér M. Lajos

Az itáliaiak azonnal le is állítottak a Kínába tartó és onnan érkező repülőjáratokat.

Fotó: https://gisanddata.maps.arcgis.com

Olaszországban két kínai turistánál kimutatták a koronavírus-fertőzést, akiket egy római szállodából szállítottak kórházba – ezt Giuseppe Conte olasz miniszterelnök jelentette be csütörtök éjjel.

Az olasz kormány azonnal leállította a Kínába tartó és innen érkező repülőjáratokat.

Egy idős kínai házaspárnál igazolták a megbetegedést, a 66 és 67 éves kínai turistapár fertőzésgyanúja megerősítést kapott. A fertőző betegségekre szakosodott római Spallanzani kórházban ápolják őket. A pár egyébként január 23-án érkezett meg Vuhanból a milánói Malpensa repülőtérre, ahonnan egy kínai turistacsoporttal, több város érintésével jutott el Rómába.

Az olasz kormányfő szerint ezzel együtt nincs ok a pánikra, a helyzet „ellenőrzés alatt van” – jelenti az MTI.

Életbe lépett az egészségügyi vészhelyzet

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Nemrég fejeződött be Genfben az Egészségügyi Világszervezet, a WHO ülése, mely a koronavírus-járvány miatt kialakult krízishelyzetre reagálva életbe léptette a globális egészségügyi vészhelyzetekre kidolgozott protokollt.

Európában korábban Franciaországban, Németországban és Finnországban diagnosztizáltak koronavírusos betegeket. Mint megírtuk, a WHO csütörtökön hirdetett globális egészségügyi vészhelyzetet a koronavírus terjedése miatt. Kínában közben 213-ra nőtt a tüdőgyulladást okozó új vírus áldozatainak száma és 9692-re a fertőzötteké – közölte a kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság.

A koronavírus terjedése a John Hopkins Egyetem frissülő térképén ITT követhető.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/89737/pics/lead_800x600.jpg
járvány,Kína,koronavírus,Olaszország,WHO
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?