Ötös nem, Joker-telitalálat volt a lottón
Nyerőszámok: 18 (tizennyolc), 31 (harmincegy), 56 (ötvenhat), 68 (hatvannyolc), 83 (nyolcvanhárom). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1.716.520 forint; 3 találatos szelvény 2410 darab, nyereményük egyenként 20.905 forint; 2 találatos szelvény 67.058 darab, nyereményük egyenként 1955 forint. Joker: 288117. Az 1 darab Joker-telitalálatra 36.976.635 forintot fizetnek.
Blogolj!

Az új kőolajbiznisz nyírhatja ki az Egyesült Királyságot?

Pintér M. Lajos

A szakértő szerint ettől retteg Boris Johnson miniszterelnök.

Illusztráció: pixabay.com

Boris Johnson brit miniszterelnök joggal tart az újabb skóciai függetlenségi népszavazástól, hiszen az bizonytalanná teheti a brit államszövetség sorsát – ezt Frank Tibor külpolitikai elemző mondta az M1-en.

A szakértő szerint valószínűleg a Brexitet gazdasági szempontból megsínyli Nagy-Britannia, így nem meglepő, hogy a skótok népszavazást akarnak. Skócia partjainál nagyon sok kőolajat találtak és az ország szeretne az unióban maradni. Így egy lehetséges forgatókönyv, hogy ha megteheti és megfelelő támogatottsága lesz, akkor Skócia „visszalép” az EU-ba. A skótok kilépése ugyanakkor „földindulással” járna a brit államszövetségben – mutatott rá az MTI összefoglalója szerint. Korábban ugyanis – tesszük hozzá – elemzők arról nyilatkoztak, hogy amennyiben az Egyesült Királyság elengedi Skóciát, akkor Észak-Írország és Wales is követheti a „szakadárokat”.

Johnson beintett a skótoknak - belháború lesz a Brexitből?

A konzervatív brit miniszterelnök megmakacsolta magát, és még csak tárgyalni sem hajlandó a skótok függetlenségi törekvéseiről. A skót kormány viszont a világ minden kincséért sem hagyná el az EU-t. Robbanás készül a Brexit árnyékában? A brit kormány tárgyalni sem lesz hajlandó az újabb skóciai függetlenségi népszavazásról - ezt mondta kedden Boris Johnson brit miniszterelnök.

Boris Johnson legutóbb múlt kedden utasította el az újabb skóciai függetlenségi népszavazás engedélyezését, melynek lehetőségét Nicola Sturgeon skót kormányfő az utóbbi hónapok során számtalan alkalommal felvetette.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/89161/pics/lead_800x600.jpg
Boris Johnson,Brexit,Egyesült Államok,Európai Unió,függetlenség,Nagy-Britannia,népszavazás,Nicola Sturgeon,Skócia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?