Blogolj!

Ittas Pityke, avagy rendőrfőnököt kapcsoltak le Romániában


Úgy tűnik ez a divat mostanában keleti szomszédunknál. Elképzelhető, hogy ez valami nagyon hülye verseny a rendfenntartó erők főnökei között. Kit kapcsolnak le nagyobb közúti veszélyokozás miatt?

Mert alig két héten belül ez már a második jogosítvány-einstand. December végén csak úgy hullottak a sofőrök, négy nap alatt 31-en vesztették életüket a kiváló minőségű román utakon. Erre hányt fittyet a Vâlcea megyei rendőr-főkapitány, akitől saját beosztottjai vették el a jogsit, miután a sebességi korlátozást ellenére 130 km/h-val futott radarba Horezu területén.

A héten csütörtökön Dorel Fodoreannak, az aranyosgyéresi rendőrkapitánynak gyűlt meg a baja a lelkiismeretes beosztottjaival. Dorel koma egy kiadós italozás során bátorra itta magát és úgy érezte, van ő akkora király a környéken, hogy lazán hazavezethet. Elvégre ki merészelné őt megállítani a város területén?

Balszerencséjére akadt ilyen. A város jó zsarui nem hoztak szégyent az egyenruhára, megálljt parancsoltak az ittas Pityke őrmesternek, aki nagy sértődöttségében nem volt hajlandó a szondába fújni. Ennek jutalma egy vérvétel lett, amelynek eredménye eléggé terhelő volt Fodorean uraságra nézve, így ő is kénytelen volt megválni jogosítványától, meg is bírságolták, ráadásul belső vizsgálat is indult ellene.

Ezek után erősen valószínű, hogy nem csupán jogosítvány, de munka nélkül is marad.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/88759/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?