Ötös nem, Joker-telitalálat volt a lottón
Nyerőszámok: 18 (tizennyolc), 31 (harmincegy), 56 (ötvenhat), 68 (hatvannyolc), 83 (nyolcvanhárom). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1.716.520 forint; 3 találatos szelvény 2410 darab, nyereményük egyenként 20.905 forint; 2 találatos szelvény 67.058 darab, nyereményük egyenként 1955 forint. Joker: 288117. Az 1 darab Joker-telitalálatra 36.976.635 forintot fizetnek.
Blogolj!

Kibertámadással válaszol Irán az amerikai csapásokra?

Pintér M. Lajos

A szakértő szerint komoly esély van rá, hogy az irániak ezt az eszközt választják.

Illusztráció: pixabay.com

Irán sem katonailag, sem gazdaságilag nincs abban a helyzetben, hogy megvívjon egy hagyományos háborút. Ezt Wagner Péter, a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatója jelentette ki az M1-en: szakértő szerint nem lesz konvencionális háború.

Annak viszont sokkal inkább megvan az esélye, hogy Irán kibertámadással próbálkozik

– jegyezte meg.

Az MTI emlékeztet, Haszan Róháni iráni elnök Twitter-üzenetben válaszolt hétfőn amerikai kollégájának, Donald Trumpnak vasárnapi fenyegetésére. Mint írta:

„Soha senki sem fenyegetheti az iráni nemzetet!”

Trump is Twitter-üzenetben tudatta előzőleg, hogy ötvenkét iráni célpontra sújt le az Egyesült Államok, ha Irán megtorolja amerikaiakon Kászim Szulejmáni tábornok pénteken, Bagdadban történt likvidálását, azaz a Közel-Keleten a helyzet egyre inkább fokozódik.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/88558/pics/lead_800x600.jpg
Donald Trump,háború,Irán,közel-kelet,USA,válság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?