Blogolj!

Bevándorló hátterű tinik rémtette borzolja a kedélyeket Németországban


Egy karácsonyi vásár közelében végzett egy tűzoltóval a bűnbanda.

Illusztráció: pixabay.com

Nincs új a nap alatt: emberéletet követelt a tágra nyitott kapuk politikája Németországban, ahol ismét egy ártatlan vére folyt, a lakosság megdöbbent, válaszokat és magyarázatot vár. Az illetékesek pedig maszatolnak, tombol a PC...

Széles körben felháborodást okozott Németországban egy emberölés, amely egy karácsonyi vásár közelében történt. A feltételezett elkövetők tizenévesek, vasárnap fogták el őket – jelenti az MTI, melynek tudósításából az is kiderül: a rendőrkézre került tettesek bevándorló hátterűek. A Bild című lap értesülése szerint ugyanis az egyik gyanúsított a német mellett török és libanoni állampolgársággal rendelkezik – ő mérte a halálos csapásokat az elhunytra –, a másik pedig olasz állampolgár.

A tragikus eset egyébként a Bajorország tartományi Augsburg belvárosában történt, az áldozat egy 49 éves tűzoltó, aki feleségével és egy baráti házaspárral péntek este felkereste a város híres karácsonyi vásárát, majd hazafelé sétálva vitába keveredett egy csoport fiatallal.

A vita verekedésbe torkollt, az áldozat a fejére mért ütésektől elesett és elveszítette az eszméletét. A túlerőben lévő hétfős csoport támadásában súlyos arcsérülést szenvedett a másik házaspár férfi tagja is. A támadók elmenekültek, a mentők sikertelenül próbálták újraéleszteni az áldozatot, aki a helyszínen meghalt.

Az erőszakos bűncselekmény országszerte felháborodást keltett, a rendőrség külön nyomozócsoportot állított fel a tettesek kézre kerítésére. A bajor tartományi belügyminisztérium vasárnap közölte, hogy a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították a feltételezett elkövetőket és elfogták őket. Mint kiderült: a halálos csapásokat az áldozatra egy augsburgi születésű, 17 éves fiatalember mérte, aki a német mellett „további” állampolgárságokkal is rendelkezik.

1
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/87160/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,gyilkosság,migráció,Németország,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-09 10:00:24
A magam részéről nagyon bízom benne, hogy a németek - kellő alázattal - megköszönik mindezt ennek a hibbant merkelnek (nem véletlen a kisbetű !!!!), aki rájuk szabadította ezt a mocskos népséget, és a köztük rejtőzködő aljas gyilkosokat !!!!
Vajon hány tisztességes, normális embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy az úgynevezett "fejlett nyugat" végre felébredjen hosszú téli álmából, és elzavarja a pokolba ezeket a hitvány, soros-csicska szemeteket ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?