Blogolj!

Dán kutatók szerint a társadalmi sokszínűség egyáltalán nem jó

Ragnar Volarus

Már a liberális Dánia sem a régi. Legalábbis a kutatóik szerint nem frankó ez a rohadt nagy bevándorlási hullám. Mert most néhány dán akadémikus szaklektorált kutatása arra jutott, hogy az etnikai sokféleség káros hatású, mert csökkenti a bizalom mértékét a társadalomban. Hoppárézimi!

Az elemzést Peter Thisted Dinesen és Merlin Schaeffer a Koppenhágai Egyetemről és Kim Mannemar Sønderskov az Aarhusi Egyetemről végezte.

Azért kezdtek el a drága északi akadémikusok kutakodni, mert felmerült, hogy a társadalomnak biztosan jót tesz -e a „folytatódó bevándorlás és az ennek megfelelően növekvő etnikai sokféleség” a dán közösség kohéziójára. Nem fogják kitalálni a választ. Az jött ki, hogy NEM!

A kutatók 87 különböző korábbi tanulmány adatait is megvizsgálták, arra jutva, hogy az etnikai sokféleség társadalmi bizalmatlansághoz vezet.

Ez azt jelenti, hogy ha a tömeges migráció bizonyos érdekcsoportoknak gazdaságilag vagy politikailag hasznos is lehet, a társadalmi bizalmat és kohéziót csökkenti. Namost mivel én egy hétköznapi ember vagyok – ahogy a javarészünk szintén – így nekem se gazdaságilag, se politikailag nem áll érdekemben igent mondani a bevándorlásra. A liberális hülyéknek persze ezt magyarázhatnánk napestig.

Joseph Watson, a Summit News publicistája szerint a sokszínűség mára olyan tartalmatlan, értéknek tűnő hittétel lett, amit csak a „fajgyűlölők” tagadnának, ezért nem merjük megkérdőjelezni azt, vagy elgondolkodni valós értelmén.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/86507/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?