Blogolj!

Trump fia leleplezte a „hisztériakeltőket”

Pintér M. Lajos

Nem engedi, hogy az úgynevezett „progresszívok” elhallgattassák az amerikai elnököt, valamint a „szánalmasnak” minősített republikánus szavazókat.

Fotó: https://thebelladonnacomedy.com

Könyvet jelentetett meg Donald Trump idősebbik fia az elnök politikáját ellenző „hisztériakeltőkről” – jelenti az MTI.

„A baloldali elitek” azt akarják, hogy ne olvassák a könyvet

– fogalmazott az ifjabb Trump.

„A hisztériakeltők, avagy hogyan táplálják a progresszívak a gyűlöletet és hogyan akarnak elhallgattatni bennünket” című könyv kedden került a boltokba, és már előző nap – előjegyzésben – a harmadik helyen szerepelt az Amazon internetes áruház népszerűségi listáján. Donald Trump elnök hétfőn a Twitteren népszerűsítette a fia könyvét.

Trump elnök fia

„a szánalmasaknak” ajánlotta a könyvet, célozva ezzel Hillary Clinton volt demokrata párti elnökjelölt 2016-ban elhangzott, és nagy vihart kiváltott megjegyzésére, amely szerint a republikánusokra szavazó amerikaiak „szánalmasak”.

A 41 éves ifj. Donald Trump egyébként New Yorkban él, és öccsével, Eric Trumppal együtt irányítja a Trump-vállalatbirodalmat. Gyakran jelenik meg a médiában harsány megjegyzéseivel, harcias Twitter-bejegyzéseivel.

Az elnök fia kedden interjút adott a CBS televíziónak. Azt hangoztatta, hogy mindkét politikai táborban vannak, akik szeretnék „megfúrni” apja elnökségét. „A Fehér Házban sokan vannak, akik nem az ő érdekeit szolgálják, a saját jövőjüket tekintik elsődlegesnek” – vélekedett ifjabb Donald Trump, aki a médiának arról is szólt, hogy apjában és benne az a közös, hogy amikor sarokba szorítják őket, kőkeményen harcolnak. Az ifjabb Trump amúgy nem zárja ki, hogy politikai pályára lépjen.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/85550/pics/lead_800x600.png
Donald Trump,Egyesült Államok,ifj. Donald Trump,USA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?