Blogolj!

Romániában a drog veri a piát az utakon


Bárhogy is van, életveszélyesek a román sofőrök, és nem csak a tengerparton. Nagy számban élnek szerekkel, és akkor a vezetés közbeni mobilozásról még nem is beszéltünk...

Illusztráció: pixabay.com

Döbbenetes rendőrségi jelentés látott napvilágot a napokban a román tengerpartról – számol be a felkavaró és elgondolkodtató eredményekről a Főtér.ro.

A portál arról ír, hogy a közlekedési rendőrök szigorú ellenőrzésbe kezdtek, és arra jutottak, hogy több bedrogozott sofőr száguldozik az ottani utakon, mint ahány ittas. (Miközben mindkettő elég nagy probléma.) A Főtér.ro szerint ez a mintavétel is jól mutatja, amiről mindenki beszél, vagyis: a könnyű- és partidrogok használata minden tiltó intézkedés ellenére bevett szokás a román tengerparton.

A konstancai rendőrök a július 4–7. közötti időszakban 15 kihágásra lettek figyelmesek, 9 esetben a gépkocsi vezetője különböző kábítószerek (THC, metamfetamin, marihuana, ecstasy) hatása alatt állt, jóval kevesebb volt a piás páciensek száma.

Aligha volt tehát véletlen, előzmények nélküli, hogy nemrég Carmen Dan belügyminiszter kezdeményezte: a román tengerparton az alkoholfogyasztást mérőhöz hasonló műszerekkel ellenőrizzék a kábítószer-fogyasztást is. Az élet sajnos őt igazolta.

1
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/75943/pics/lead_800x600.jpg
alkohol,drog,kábítószer,közlekedés,Románia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-15 13:47:08
Aki látott már közelről szőröstalpú, gyökér románt, az egyáltalán nem lepődhet meg ezen a híren (sem) !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?