Blogolj!

Ettől sikítófrászt kapnak a liberálisok


A legfrissebb felmérések szerint Donald Trump amerikai elnök támogatottsága most magasabb, mint a liberálisok által istenített Barack Obama volt elnök népszerűsége ciklusának hasonló időszakában. 

A Rasmussen Reports felmérése szerint 2018. május 25-én Trump népszerűsége 49 százalék volt, mig 2010. május 25-én Obamáé 42 százalék. 2018. május 31-én Trumppal az amerikaiak 47 százaléka szimpatizált, míg Obamával nyolc évvel ezelőtt csupán 46 százalék. Obamát 2012-ben nagy fölénnyel újraválasztották, és a mostani számok alapján erre Trumpnak is jó esélye van.  

Egyre népszerűbb Trump, sőt már a liberálisok szentjét,, Obamát is túlszárnyalta

A hazai és nemzetközi ballliberális média évek óta gyakorlatilag egy komplett idiótának tartja Trumpot, és a szavazóit. Mindent elkövetnek a lejáratása érdekében, és még egy kicsit semleges cikket sem sikerül összehozni róla. A média ereje azonban úgy tűnik korlátozott, mivel az amerikaiak egyre nagyobb része szimpatizál az elnökkel, és hónapról hónapra nőnek Trump újraválasztási esélyei. Mindez pedig egy halálos ítélet lenne az úgynevezett "liberális értelmiségnek"

1
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/53421/pics/lead_800x600.jpg
Egyesült Államok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-02 16:31:27
Pedig mindent megtettek, és megtesznek az ottani "libcsik", meg a hazai talpnyalóik, hogy az új elnököt idő előtt kikészítsék, ellehetetlenítsék.
Elvtárskáim !!!
Vegyétek már észre, hogy ez sem jött be !!!
Veszitek az adást ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?