Blogolj!

Bevándorlómentes iskolát keresnek a németek


Új szempontokat kell figyelembe venniük a német szülőknek, amikor iskolát választanak a gyermekeiknek.

Képünk illusztráció. Fotó: www.profimedia.hu

Mi, itt Európa szencsésebb, kerítéssel és jogszabályokkal védett területén egyszerűen választunk iskolát a gyermekeinknek. Dönthetünk, hogy állami, vagy egyházi, esetleg magán intézménybe járassuk a lurkót, a nagyon alaposak megnézik esetleg azt, hogy milyen a tanári kar és mondjuk a magyar tanárnő felkészültségét is figyelembe veszik. Ennyi és nem több a szempont. 

Ezzel szemben a német szülőknek már azt is figyelniük kell, hogy hány migráns jár az iskolába – derült ki az M1 beszámolójából. Kiderült, hogy van olyan intézmény az országban, ahol a diákok nyolcvan százaléka nem német… Ráadásul a migránsok gyakran zaklatják, verik a társaikat. A csatornának nyilatkozó egyik tanuló elmondta, hogy a csoportjában mindössze két született német tanul. 

Olyan történet is napivlágot látott, amely szerint a bevándorló gyerekek kidobták az ablakon az egyik német osztálytársukat. Értik? Kidobták az ablakon!

Az iskolákban, ahol a gyerekek adott esetben többet töltenek el egy hétköznapon, mint az otthonukban, nincsenek biztonságban a diákok. Ezt eredménezte a merkeli "Willkommens kultur", az agyatlan befogadási hullám. Jól látható, hogy a migránsok nagy többsége nem hajlandó elhelyezkedni, de az is egyre világosabb, hogy az iskolába is csak azért járnak, mert kapnak enni és fűtenek is rájuk. 

Rajtunk is múlik, hogy ez a helyzet hazánkban ne álljon elő és továbbra is csak a fenti érveket kellene megvizsgálni az iskolaválasztásnál. 

1
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/50529/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-30 17:09:22
Köszönjék meg a németek a "hőn szeretett" Angela Merkelnek az egészet !!!
Egyszer majdcsak felébrednek ezek a - korábban oly annyira hazájukat szerető, rendmániás, pontos - német emberek, és elzavarják végre a Muttit, a migránsaival együtt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?