Ötös nem, Joker-telitalálat volt a lottón
Nyerőszámok: 18 (tizennyolc), 31 (harmincegy), 56 (ötvenhat), 68 (hatvannyolc), 83 (nyolcvanhárom). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1.716.520 forint; 3 találatos szelvény 2410 darab, nyereményük egyenként 20.905 forint; 2 találatos szelvény 67.058 darab, nyereményük egyenként 1955 forint. Joker: 288117. Az 1 darab Joker-telitalálatra 36.976.635 forintot fizetnek.
Blogolj!

Martin Schulz totális bukása


Az Insa közvélemény-kutató társaság adatai szerint az AfD-re a német választók 16 százaléka szavazna, ha most vasárnap lenne a parlamenti választás, az SPD-re pedig 15,5 százalék. Az egy héttel korábbihoz képest az AfD támogatottsága 1 százalékponttal emelkedett, az SPD-é 1 százalékponttal csökkent. A politikai véleménykutatás történetében ez az első felmérés, amely nagyobb támogatottságot mutat az AfD-nél, mint a legrégebb óta működő német pártnál, a 154 éve alapított SPD-nél.

Martin Schulz totális bukása tehát nemcsak saját magát lökte a politikai jelentéktelenségbe, hanem pártját is elindította a teljes önfelszámolás felé. Pedig nem így indultak a dolgok. Schulz tavaly képes volt a szocdemek támogatottságát egészen a CDU szintjéig felvinni, de a mézeshetek gyorsan elmúltak. Világosan kiderült, a német milliói számára is, hogy a puszta orbánozáson kívül semmilyen értelmezhető alternatívát nem tudnak nyújtani a szocdemek. Mindennek eredménye pedig a párt történetének a legrosszabb választási eredménye lett a tavalyi választáson.

Az SPD zuhanórepülése azóta sem állt meg, és a koalíciós alkudozások révén sikerült elérniük, hogy mostanra a harmadik helyre szorultak vissza a pártok rangsorában. A döntés most az SPD-párttagok kezében van, akiknek március 2-ig van idejük dönteni arról, hogy ellenzékben folytatják, vagy pedig koalícióra mennek Merkellel. Mindkét döntésnek vannak előnyei és hátrányai, de a közvélemény-kutatási adatokat látva az SPD az ellenzéki léttel biztosan jobban járna, mint a nagykoalícióban való dagonyázással.

1
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/48848/pics/lead_800x600.jpg
Angela Merkel,bevándorlás,Martin Schulz,Németország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-20 17:01:12
Az alul iskolázott Martin Schulznak önmagát már sikerült totálisan a partvonalra tennie, egyúttal a pártját is belesodorta egy olyan döntési helyzetbe, amelyre méltán mondhatja minden józanul gondolkodó ember:

Két megoldás van, az egyik rossz (az előzmények után koalícióra lépni), a másik még rosszabb (visszautasítani a koalíciót, mely után szinte biztos az újabb választás, ahol bizony - várhatóan - csak "bukta" jöhet az SPD-nek).
Ezek után lehet választani !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?