Blogolj!

Emesénél együtt jár a munka és a szerelem


Visegrád a szerelme és munkahelye Muravölgyi Farkas Emesének, aki a településen nőtt fel és ma is a Dunakanyarban él férjével és 20 hónapos kisfiúkkal. De nem csak a családi kötelességeit teljesíti, hanem a szlovák határ mentén nemzetközi kommunikáció szakos közgazdászként dolgozik a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesületnél, ahol nincs idő az unatkozásra, hiszen pörgős, változatos, kihívásokkal teli feladatokkal találkozik napról napra.

Az igazi őslakosnak értelemszerűen megunhatatlan a fellegvár és környéke - lévén minden hónapban más-más arcát mutatja a csodaszép táj -, de a munkájának volt egyéb „járuléka” is, hiszen ennek köszönheti élete párját, akivel egy konferencián ismerkedett meg néhány évvel ezelőtt.

De vissza a munkához. Muravölgyi Farkas Emesének nagy szerepe volt abban, hogy több uniós pályázatot is elnyert az egyesület, aminek köszönhetően – többek között -  megújul a szervezet weboldala. Ennek a pályázati sikernek köszönhetően egy új HD-kamerát tudtak felszerelni a visegrádi fellegvárba, ami élőképet ad majd a Dunakanyarról. Mindemellett a támogatásnak köszönhetően fejleszteni tudják a meglévő rendezvényeik infrastruktúráját is, valamint négy, Visegrádra jellemző mobil-faházat is el tudnak készíteni.

Joggal merül fel a kérdés, hogy miként egyeztethető össze a munka és a család, főleg ilyen pici babával a háttérben? Nos, Emese főleg otthonról dolgozik, de így is rengeteget tud segíteni az egyesületnek, és teljes értékű tagja a csapatnak. A Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület szervezésében kerül sor a római kort idéző Quadriburgiumi Játékokra, míg a középkort, Visegrád legnagyobb rendezvénye, a Palotajátékok idézi fel. A város programjai között régizenei, komoly-, és könnyűzenei koncertek mellett a német nemzetiségi népzenei rendezvények színesítik a kínálatot.

A mozgást és a szabadidő tartalmas eltöltését keresők egész évben változatos lehetőségek közül válogathatnak. A várost körülölelő Pilis-hegység a bakancsos és kerékpáros turizmus, a természetjárás, a vadászat, a téli-nyári sportok minden igényt kielégítő színtere, a Duna pedig a vízi sportok gyakorlására nyújt lehetőséget.

A pihenésre, üdülésre vágyókat Visegrádon kényelmes szállodák, panziók, vadászházak és hangulatos magánszállások várják. Az itt található hotelek spa és wellness világa olyan egészségmegőrző és wellness programokat kínál, amelyek megteremtik azt a harmóniát, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz, ellazuláshoz elengedhetetlen.

Hazai és külföldi turistáknak egyaránt.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/46949/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?