Blogolj!

Te szereted, mi törődünk vele


A LAVET Gyógyszergyártó Kft. hazánkban és Európában az állatgyógyászati piac egyik meghatározó szereplője. A vállalatot magyar befektetők alapították azzal a céllal, hogy kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező árú gyógyszerkészítmények széles skálájával lássák el a hazai és nemzetközi állatgyógyászati piacot. A cég legfontosabb tevékenységei közé a gyógyszerkészítmények fejlesztése, gyártása és forgalmazása tartozik, amelyek során mindenekelőtt a felelős magatartást tartja szem előtt.

A cég szlogenje „You Love We Care”, ennek szellemében szakembereinkkel folyamatosan arra törekszenek, hogy az állattartók mindennapi gondoskodását a lehető leghatékonyabban segítsék termékeikkel. Fejlesztő munkájuk során a legújabb kutatási eredmények mellett igyekszenek a gyakorlati tapasztalatokat is minél inkább hasznosítani, hogy az állattartók igényeinek és problémáinak pontos ismeretében a legjobb megoldásokat tudják nyújtani a lehetséges állatgyógyászati problémák megelőzésére és megoldására. Azért, hogy szlogenükhöz a jövőben is hűek maradhassanak, folyamatosan újabb és újabb kutatás-fejlesztési projekteket indítanak.

Gyártókapacitásukat, valamint munkatársaik szakmai ismereteit folyamatosan fejlesztik. Céljuk egy olyan vállalati környezet és jövőkép fenntartása, amely összhangban áll a munkatársak szakmai és emberi törekvéseivel, elősegítve ezzel a megfelelő szerepvállalást, valamint a felelős alkotó légkör kialakulását. Piac-orientáció, naprakész tudás, dinamizmus és kompetencia jellemzik a LAVET jelenlegi stratégiáját. Mivel cég egy olyan piacon működik, ahol a magas szintű minőség, innovatív szervezeti és termékfejlesztési magatartás elengedhetetlen, ezért a rugalmasság és csapatmunka jellemzi mindennapi tevékenységüket.

A rugalmas és innovatív piaci magatartás megvalósításához nélkülözhetetlen, hogy az állattartókkal és állatorvosokkal napi kapcsolatban álljanak. Fejlesztési tevékenységük során folyamatosan figyelemmel kísérik és alkalmazzák a legújabb tudományos eredményeket és gyártástechnológiai fejlesztéseket. Hiszik, hogy felelős magatartásuk, filozófiájuk és jövőképük biztosíték arra, hogy a LAVET a jövő állatgyógyászati piacának is meghatározó szereplője maradhasson.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/46473/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?