Blogolj!

Így egyesül a környezetvédelem és a hatékonyság


A HIDROFILT Kft.-t 1990 januárjában alapították magyar szakemberek víz és ipari szennyvízkezelési feladatok magas színvonalú megoldására. Az alapító tagok (egyben tulajdonosok) a rendszerváltás előtt az állami alapítású Nagykanizsai Finommechanikai Vállalatnál, illetve annak jogutódainál voltak alkalmazásban. A Finommechanikai Vállalat a kis-közepes méretű víz és ipari szennyvízkezelő rendszerek kijelölt gyártója és szállítója volt Kelet-Európa területére. A gyárban 1600 fő dolgozott, amelyből mintegy 280 fő foglalkozott a vízkezelő rendszerek tervezésével és gyártásával. A Hidrofilt Kft tulajdonosi köre és a munkatársainak jelentős része ebben a cégben alapozta meg a szakmai gyakorlatát.

Fővállalkozóként vagy az egyes részegységek beszállítójaként a Hidrolit Kft. egyaránt törekszik a megrendelői igények szakszerű és gyors kiszolgálásra. Széleskörű technológiai hátterének innovatív felhasználásával magas színvonalú megoldásokat kínál a legváltozatosabb vízkezelési feladatokra. Az ipar, a szolgáltatási szektor, a mezőgazdaság számára tervez, épít, szervizel és üzemeltet vízkezelő rendszereket:

A HIDROFILT Kft. számára elsőrendű szempont komplex, a minőséget, környezetvédelmet és üzembiztonságot szem előtt tartó, magas színvonalú szolgáltatás nyújtása a vízkezelő berendezések tervezése, gyártása, telepítése, szervize és a vegyszerforgalmazás területén. Ezért vállalja, hogy megfelel a vonatkozó minőségügyi, környezetvédelmi és munkavédelmi követelményeknek, jogszabályi és egyéb hatósági előírásoknak, szabványoknak.

Hatékonysága érdekében folyamatosan optimalizálja folyamatait és javítja a környezetvédelmi-, munka- és egészségbiztonsági teljesítményét. Elkötelezett a környezetszennyezés megelőzésére, törekszik a legkisebb kockázat elérésére, a személyi sérülések, egészségkárosodások és ártalmak megelőzésére. Beszállítói kiválasztásánál fontosnak tartja azok elkötelezettségét a minőség, a környezet védelme, valamint a munkahelyi egészségvédelem és biztonság iránt. Munkatársai részére rendszeres képzést biztosít és ösztönzi, támogatja az önképzést.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/46353/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?