Blogolj!

Élen a hűtéstechnikában


Az Inter-Thermo Kft. hűtéstechnikával kapcsolatos tevékenységet folytat a kivitelezés, javítás és a karbantartás terén. Mára a néhány fős vállalkozás bel-és külföldön is ismert céggé fejlődött. Mára a szerviz jellegű tevékenységet folytató cégből egy országszerte ismert vállalkozássá fejlődött, folyamatosan fejlesztjük külföldi kapcsolatainkat is.

Tevékenységünk 3 fő területből áll: Az egész ország területén folytatunk szerviz tevékenységet, pápai és szolnoki központú telephelyről 15 munkatársunkkal látjuk el. Pápán működő üzemük ma 19 fővel dolgozik. A növekvő igényekhez alkalmazkodva új gyártócsarnokban folyamatosan fejlesztett technológiával gyártják a standard és egyedi lamellás levegő - hűtő (fűtő) közeg hőcserélőket. A hűtéstechnikai alkatrészek kereskedelme cégük egyik húzó ágazata. A belföldi kereskedelem egy üzlettel indult. Ma két helyen, Pápán és Budapesten fogadják vásárlóikat a lehető legszélesebb választékkal.

Az Inter-Thermo tevékenységének talán legnagyobb értékmérője a hűtőiparon belül végzett munkájának a különféle hűtéstechnikai projektek megvalósítása tervezéstől kivitelezésig, amihez hűtéstechnikában jártas, komoly szakmai háttérrel rendelkeznek. Nagy gyakorlattal rendelkező épületgépész és élelmiszeripari mérnök segíti munkájukat. A társaság legfőbb feladatának tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ennek érdekében biztosítják, hogy munkatársaik a legjobb hűtéstechnológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, és a megfelelő vevői, megrendelői elvárásoknak maximálisan megfeleljenek.

Raktáraikban összesen 130 millió forint értékű hűtéstechnikai és klímatechnikai anyag áll munkatársaik rendelkezésére , amiből kereskedelmi egységeinken keresztül más vállalkozások munkáját is segítik. Tevékenységük zöme ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi megrendelőkhöz kapcsolódik, de a lakosság megbízását is szívesen fogadják. Az ország területén számos hűtőszerviz tevékenységgel foglalkozó megbízható alvállalkozóval van kapcsolatuk, akik szükség esetén megrendelőik rendelkezésére állnak.

A piaci igényeknek megfelelően ma már a termékek nagy részét vásárlóik kérésére, helyszínre szállítják. Követve a mai kor igényeit az Inter-Thermo kifejlesztette a „Partner Portál” nevű internetes web szolgáltatását. A fent nevezett szolgáltatás elsősorban a szervizes kollégák igényeit próbálja kiszolgálni, ami annyit jelent, hogy akár számítógépen, akár okos telefonon tud csatlakozni a rendszerhez, így egyből a szerelési helyen vagy a tervezői asztalnál kap információt az arra igényt tartó kolléga, műszaki adatokról, raktáron lévő készletről, vagy akár a helyettesítő alkatrészről, és természetesen az árakról is.

Regisztrált partnereik nem csak alapinformációt kapnak, hanem a gyártó által fontosnak tartott műszaki leírásokról, javasolt szerelési ajánlásokról is, az ajándék levásárolható pontokról nem is beszélve.

A kereskedelemmel foglalkozó kollégák nem csak az alkatrész értékesítésével foglalkoznak, hanem a vevő, esetenként a felhasználó személyes műszaki problémáival is, amit a háttérben hűtéssel és klimatizálással foglalkozó szakemberek, mérnökök a lehető legmagasabb szakmai hozzáértéssel próbálnak megoldani, tanácsot adni.

 

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/46238/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?