Blogolj!

Folytatódhat a balliberális rettegés


A Der Standard jelenti: lezárult Ausztriában a választásokon győztes Osztrák Néppárt (ÖVP) és a Szabadságpárt (FPÖ) kormánykoalíciós tárgyalássorozata. A két párt vezetői, Sebastian Kurz és Heinz-Christian Strache bejelentette: megegyeztek a következő öt évre szóló közös kormányzásról. Sebastian Kurz leendő kancellár elmondta: csökkentenék az adófizetők terheit, erősítenék a biztonságot és fellépnének az illegális bevándorlás ellen. 

A két párt már 2000 és 2005 között is közösen kormányzott, de az Európai Unió akkoriban erős nemtetszéssel fogadta az FPÖ beemelését a kabinetbe. Az FPÖ több mint egy évtized ellenzékiség után fog újra részt venni az ország kormányzásában. Strache pártja jelenleg két osztrák tartomány vezetésében is részt vesz. Sebastian Kurz lesz Európa legfiatalabb kormányfője, és Nyugat-Európában az FPÖ lesz az egyetlen kormányon lévő radikális jobboldali párt. 

Sebastian Kurz lehet Ausztria új kancellárja

Mindez nagyon rossz hír az európai balliberális elitnek, akik továbbra is nem megállítani, hanem megszervezni akarják a bevándorlást. Ők bizonyosan minden rosszat el fognak mondani az új kabinetről. Az új osztrák kormány szerencsére nem ezeket a terveket fogja támogatni, hanem a józan ész talaján fogja folytatni a migrációs politikát. Az osztrák változások magyar szempontból sem hátrányosak, mivel az Orbán-kormánnyal nem ellenséges kabinet kerül hatalomra Bécsben. Mindezeket jó lenne kamatoztatni is, és végre rendezni az összes vitás kérdést.  

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/46032/pics/lead_800x600.jpg
Ausztria,Osztrák Néppárt (ÖVP),Osztrák Szabadságpárt (FPÖ),Sebastian Kurz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?