Ötös nem, Joker-telitalálat volt a lottón
Nyerőszámok: 18 (tizennyolc), 31 (harmincegy), 56 (ötvenhat), 68 (hatvannyolc), 83 (nyolcvanhárom). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1.716.520 forint; 3 találatos szelvény 2410 darab, nyereményük egyenként 20.905 forint; 2 találatos szelvény 67.058 darab, nyereményük egyenként 1955 forint. Joker: 288117. Az 1 darab Joker-telitalálatra 36.976.635 forintot fizetnek.
Blogolj!

Egy német újságíró dobná ki Magyarországot az EU-ból


A közszolgálati Das Erste hálózat Tagesthemen programjában csütörtöki adásában beszélgettek arról, amit Martin Schulz SPD-vezér mondott az „Egyesült Európai Államokról” - írta a Huffington Post. Ebben mondta Schulz, hogy akinek az nem tetszik, távozzon az EU-ból.

Isabel Schayani kommentátornő „radikális konfliktusmegoldást” javasolt. Az ARD-ben követelte, hogy Lengyelország, Magyarország és Csehország hagyja ott az EU-t. A Huffington Post-cikkben egy olyan alcím is szerepelt: „Kern és Merkel Orbán és társai ellen”.

Az újságírónő nemes egyszerűséggel kidobná a szerinte nem szolidáris országokat

Mindez a kis epizód nagyon jól mutatja azt, hogy mit gondolnak a térségünkről a magát fejlett nyugatnak beállító országban. Képzeljük csak el, mi lenne akkor, ha egy magyar újságíró fogalmazna meg a közszolgálati csatornán hasonló üzenteket más országok felé. Vélhetően az ENSZ biztonsági tanácsát is összehívnák az ügyben, és örülhetnénk, ha az országot nem szállnák meg. De szerencsére a szólásszabadság hazájában, Németországban bárki megfogalmazhat ilyen gondolatokat. 

Lehet, hogy én vagyok teljesen hülye, de nem emlékszem arra, hogy 2003-ban, amikor szavaztunk az EU-s tagságunkról, szó lett volna arról, hogy illegális bevándorlókat fogadjunk be. A magyarok túlnyomó többsége minden bizonnyal nemet mondott volna a tagságra, ha általunk nem ismert országokból kellett volna befogadniuk milliókat. Bár Németország arról beszél minden fórumon, hogy maga mögött hagyta szégyenletes múltját, de az a szóhasználat és arrogancia, amit napjainkban látunk tőlük meglehetősen ismerős.

Lázár János beszélt úgy a héten, hogy utoljára Adolf Hitler fogalmazott meg hasonló ultimátumokat Magyarország felé, mint Martin Schulz. Valami nagyon elromlott ebben az EU-ban, én biztosan nem ilyen lovat akartam. Pár éve éles kritikát kapott Orbán Viktor, mert Brüsszelt Moszkvához hasonlította. Mindezeket a szólamokat hallgatva a miniszterelnök nem tévedett nagyot. Nagy formátumú, méltányos, és előrelátó vezetőkre lenne szükség Brüsszelben, mivel junckerekkel és merkelekkel csak a semmibe van út.  

5
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/46041/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Csehország,Lengyelország,Németország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Csaba 2019-12-05 07:39:05
Ez mitől német , attól hogy ott él?
Válaszolok
Emerich 2017-12-17 22:44:22
Ennek és mindegyik magyarokat támadónak,fotóval regisztrálni a nevüket,és eltenni archívumba. Nemsokára úgyis elő kell venni, mert a nyugat el iszlámosodik,és pont ezek a gané lények lesznek az elsők akik menekülnének az iszlám elől.Lobbizni annak érdekében,hogy más országok se fogadják be őket.
Válaszolok
Levente 2017-12-17 08:42:30
Van ez olyan szép, mint Fletó Klárikája! ...meg hülye is!
Válaszolok
Jozsef 2017-12-17 07:35:44
Mit akarhat egy ilyen hülye picsa. Még szerencse hogy kutyaugatás szamárordìtás nem hallatszik az égig!
Válaszolok
Jozsef 2017-12-16 22:01:11
Németország ne ugráljon merkel asszony elárulta a német népet és Európát a cionista zsidóknak nagyobb bűne van mint ceusescunak ceusescu Uri ember volt hozá képest nem árulta el a román népet
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?