Blogolj!

Agysebészek: Elszabadultak a migránsok Dániában


A rendőrségnek és biztonságiaknak kellett közbeavatkozniuk egy dán menekültközpontban, North Zealand szigetén, ahol Inger Stojberg bevándorlási miniszter tett látogatást. Amikor híre ment a környéken, hogy a miniszter Sjælsmarkba érkezett, nagyobb tömeg érkezett oda.

A miniszter azonban kizárólag egy kiválasztott családra figyelt, velük beszélgetett. A család egy iraki kurd menekült család, akiknek elutasították a kérelmét, de a beszélgetést rövidre kellett zárni, amikor egyre dühösebbé vált a tömeg. Közel 40 fős csoport akart a miniszter asszonnyal beszélni.

A testőrök és a rendőrség tartotta távol őket, a dán DR csatorna felvételein egy dühös nő látható, aki az épület előtt támadt a miniszterre, a testőreit is lökdöste, majd az autójába szálló miniszter kocsija elé vetette magát, ami elsodorta. A nő könnyebb sérüléseket szenvedett, a miniszter később a Facebookján megköszönte a biztonsági személyzetnek, hogy megvédte őt.

Fegyveres bandák háborúja

Szintén a napokban érkezett a hír Dániából, hogy egy ember meghalt, ketten pedig megsebesültek Koppenhágában, amikor bevándorlókból álló csoportok nyitottak tüzet egymásra. Lars Lokke Rasmussen dán miniszterelnök tragédiának nevezte a történteket, és kijelentette, hogy kormánya lecsap az országban tevékenykedő bűnbandákra.

Dániába sem az agysebész és atomfizikus migránsok érkeztek

A keddi támadás már a sokadik hasonló fegyveres leszámolás volt a dán fővárosban, a Financial Times például azt írja, hogy az utóbbi időben hetente követnek el hasonló bűncselekményeket. Szakértők úgy értékelték a helyzetet, hogy az emelkedő bűnözési ráták mögött a migránsok nem megfelelő integrációja áll, a rendőrségi nyilvántartásokból pedig az is kiderül, hogy Dánia nagyobb településein olyan bűnbandák jelentek meg, amelyek második és harmadik generációs bevándorlókból szerveződnek.

Sorosék még több migránst akarnak

Mindezek a hírek is azt mutatják, hogy azoknak lett igaza a tömeges illegális bevándorlással kapcsolatban, akik élesen szembementek azokkal, akik szerint agysebészek és atomfizikusok érkeztek tömegesen az európai kontinensre. Soros György és álciviljei a mai napig azzal hülyítik az embereket, hogy a migráció egy pozitív dolog és egy társadalomnak csak haszna származik belőle.

Dániában úgy tűnik, egyre több a no-go zóna, és még a miniszterek élete is veszélyben van. Magyarországon már rég megbukott volna a kormány, ha migránsok fenyegetnék bármelyik kormánytag életét. Teljes joggal bizonyítaná az adott kabinet, hogy alkalmatlan az ország vezetésére, ha még magukat sem képesek normálisan megvédeni. Kérdés, a dánok meddig tűrik még ezt? Van egy tippem: egészen addig, míg nem fog csökkenni az életszínvonal, és a jóléti állam nem omlik össze. Ha eljutunk addig a pontig, akkor ott is mindenkit el fognak zavarni.

1
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/44418/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Dánia,Soros György,Terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-06 17:20:50
Már most késő, tűrni fogják a dánok, tetszeni fog nekik a muszlim vallás, mivel már hitetlenek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?