Blogolj!

Európa újabb árulója bukott le


A Le Monde Emma Bonino volt olasz külügyminiszterrel készített interjút, aki bírálta az országában indult kampányt, mely a Földközi-tengeren átkelő migránsokat segítő NGO-k ellen irányul. Bonino egyébént radikális baloldalnak mondja magát. Az interjúban Bonino úgy fogalmazott, hogy legfontosabb lenne azt befejeznünk, hogy invázióról beszélünk, és narratívát kellene váltani. Máskülönben egy ország, melynek nincsenek is bevándorlói, rasszistává válik, mint Magyarország. Véleménye szerint, ha továbbra is inváziót kiáltunk, minden elveszett.

A volt külügyér szavaival teljesen értelmetlen részletesen foglalkozni, mert akinek az IQ-ja nincsen 50 alatt, az teljes mértékben képes felfogni mekkora ökörségeket beszél. Az olasz radikális baloldali politikus mondatai világosan megmutatják, hogy Európa-szerte, miért egyre erősebbek a bevándorlás, és Brüsszel-ellenes politikai erők. Minél többször olvasnak az emberek ehhez hasonló nyilatkozatokat, annál nagyobb a valószínűsége, hogy olyan pártokra szavaznak, mint az olasz Északi Liga, vagy az Osztrák Szabadságpárt.

Bonino teljesen annak a '68-as generációnak a kiváló képviselője, akik a valóságtól teljesen elrugaszkodott nézeteket képviselnek, és a társadalomra úgy tekintenek, amivel szabadon lehet kísérletezni. Mondhatjuk úgy is, a volt külügyminiszter Soros György legjobb tanítványa is lehetne.  

1
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/43665/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,nyílt társadalom,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-17 10:16:05
A nyilatkozat a kultúrális perverzió sötét megnyilvánulása. A rasszok létezése pedig tudományos tény, de ha az úr a feketét fehérnek látja, mindenre képes, a feketék úgyis kikérnék maguknak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?