Blogolj!

Orbáni útra lépett Franciaország


Gérard Collomb belügyminiszter az év vége előtt a miniszterek tanácsa elé tervezi benyújtani azt a törvénytervezetet, melynek értelmében a menekültkérők „biztonságos harmadik országba” lennének törvényesen visszaküldhetők anélkül, hogy menedékkérelmük Franciaországban átvizsgálásra kerülne. A törvénytervezettel Franciaország beáll azok európai országok sorába, melyek az Európát körülvevő országokat pufferzónaként használnák.

A grenoble-i egyetem közjogi oktatója, Serge Slama szerint „bizonyos országok már ezt csinálják, mint például Magyarország, ahonnét Horvátországba és Szerbiába küldik vissza a beérkező migránsokat a biztonságos harmadik ország koncepció nevében és a balkáni út lezárása érdekében”. 

Már a franciák sem kérnek a korlátlan migránsáradatból

Franciaország tehát fű alatt egyszerűen átvette a teljesen jogszerű magyar szabályozást a migránsok ügyében. Persze a felszínen még mindenki ott ekézi, ahol tudja a magyar kormányfőt, de a valóság ismét teljesen más mint amiről a balliberális médiaelit szónokol éjt-nappal. Úgy tűnik, hogy Franciaország sem szeretne elsüllyedni a migránsáradatban. Jó lenne végre, ha Brüsszelben sem a Soros-terv végrehajtásával lennének elfoglalva, hanem az európai választók érdekeit képviselnék. Különben keserű ébredés jön.   

3
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/43466/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Brüsszel,Franciaország,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Rita 2017-10-12 17:48:30
Még csak tervezi benyújtani, tehát ne múlt időben írj. Mert megosztom az oldalaom, és mint a hiénák ugranak majd rám, akik megszólítva érzik magukat.
Válaszolok
Istvan válasza: Éva bejegyzésére 2017-10-12 08:27:59
Hála Istennek!!!!!
Válaszolok
Éva 2017-10-12 08:19:23
Jó magyarnak lenni, nagy lehetőség előtt állunk. Csak kullogjon utánunk Európa. Most nem veszíthetünk. A józan ész előbb-utóbb győzni fog.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?