Blogolj!

Szlovákiában kavar Soros György


Peter Marcek független képviselő részletes jelentést kért az elnöki hivataltól a múlt heti Kiska-Soros találkozóval összefüggésben, az információkhoz való szabad hozzáférést biztosító törvényre hivatkozva - írta a felvidéki Új Szó. Andrej Kiska államfő a SITA hírügynökség információi szerint múlt héten találkozott az Egyesült Államokban Soros György magyar származású amerikai üzletemberrel.

A találkozó mintegy egy óráig tartott, hogy miről tárgyaltak, nem tették közzé. Az elnök később a Facebook-oldalán erősítette meg a hírt. Marceket elsősorban az érdekli, ki és mikor indítványozta a találkozót, arra hol és mikor került sor, a két félen kívül kik vettek még részt rajta, mi volt a megbeszélés tárgya, illetve született-e annak során valamiféle megegyezés a két fél között.

Soros György Szlovákiábanpróbál most kavarni

Számomra megdöbbentő, hogy az úton-útfélen a nyílt társadalom mellett kardoskodó Soros György nem hozza nyilvánosságra legalább nagy vonalakban, hogy miről tárgyalt északi szomszédunk államfőjével. A titkolózás pedig mindenféle szóbeszéd lábra kapására alkalmas. Szinte biztos, hogy az amerikai tőzsdespekuláns politikai szövetségeseket keres a térségben, amivel gyengítheti a V4 egységét és utat nyithat a szabad migrációnak. Meglepő lenne, ha csak egy baráti kávéra hívta volna meg a bevándorlásellenes Fico legfőbb riválisát, Sorostól szokatlan nagyvonalúság lenne.

1
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/43126/pics/lead_800x600.jpg
Soros György,Szlovákia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Mano
Mano 2017-10-04 21:36:26
Mért kell beszarni a vén trottyostól, aki talán fel sem fogja mit miért tesz? Ennyire fontos a pénz? Hát persze! Ez a fontos, nem amit a vén trottyos mond!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?