Blogolj!

Több mint 30 millió migránst szabadítanának Magyarországra


Ha elolvasták a címet, és teljesen hülyének tartanának, akkor mindenképpen jó ha megtudják, mit terveznek a globalizáció legfőbb hívei a jövőben. A címben szereplő számot az Economist nevezetű nemzetközileg elismert magazinból vettem, úgyhogy most mutatom is a részleteket.

Egymilliárd embert kellene befogadni

Mintegy 78 ezer milliárd dollárral gazdagodna a világ, ha megnyitnák a határokat, és mindenki ott telepedne le, ahol akar. A munkaerő szabad áramlása fellendítené a demográfiai gondokkal küzdő országokat, miközben sok százmillió nyomorban élő ember – a Gallup 2013-as becslése szerint 630 millió – az új hazában produktív polgár lehetne, gazdagodva és egyben gazdagítva a „bennszülötteket”. A jövőben a gazdag országokban élő 1,4 milliárd  ember néhány évtized alatt akár 1 milliárd szegényebb globális polgárt is befogadhatna, mindenki javára - írta a brit gazdasági lap.

Konkrét számokkal is előállt a magazin. Az Egyesült Államoknak 138 millió, Nagy-Britanniának 42 millió, míg például Szaúd-Arábiának 29 millió migránst kellene befogadnia. Mindez azt jelenti, hogy a 242 ezer négyzetkilométeres Nagy-Britanniában 110 millió ember élne. Magyarországra vetítve ez azt jelentené, hogy a mostani 9,8 milliós népességet 42 millióra főre kéne növelni a migránsok befogadásával. Ez azt jelenti, hogy a szegény országokból hazánknak több mint 32 millió embert kellene befogadnia.

Az Economist globalistái 32 millió embert telepítenének hazánkba

Üvegtornyokból minden egyszerűbb

Nagyjából ennyit a cikk ismertetéséről. A globalizáció híveinek egyik kedvenc újságja az Economist. A cikk megjelenése után nem láttam a tiltakozókat, hogy ezek a gondolatok egyáltalán nincsenek köszönőviszonyban a valósággal. Soros Györgytől sem hallottam, hogy ez már sok lenne a jóból. 

Alapvetően tényleg nincs értelme beszélni arról, hogy a cikkben leírtak és a valóság között milyen kapcsolat lehet. Aki egy 100 emeletes hűtött irodaházban ül, és minden nap több ezer dollárt költ csak az étkezésére, annak tényleg nincs értelme elmagyarázni, hogy milyen logikai buktatók vannak egy ilyen mértékű betelepítésben. Csak egyetlen példát szeretnék csak mondani, abból minden értelmesen gondolkodó ember le tudja vonni a megfelelő tanulságot.

Egy párhuzam

A történelmi Magyarország 1918 utáni szétesése során több százezer magyar menekült érkezett a csonka Magyarországra. Az 1920 után hatalomra kerülő kormányok számára szinte megoldhatatlan problémát jelentett az ideérkező menekültek óriási tömege. Az akkor érkezők között ráadásul nagyon sok magasan iskolázott ember volt, mégis hosszú éveken keresztül pályaudvarok mellékvágányain elhelyezett vasúti kocsikban voltak kénytelenek lakni. A helyzet csak az 1930-as évekre stabilizálódott. Az akkori menekültek tehát mind magyarok voltak, mégsem ment egyik percről a másikra az integrációjuk a magyar társadalomba.

Ha a globalisták Economistban leírt vágyálmai valósággá válnának, akkor a ma ismert világunk összeomlásához képest a Római Birodalom bukása csupán egy kedves babazsúr volt. Én nem szeretném ezt látni, ugye Önök sem?

Címkék: bevándorlás
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/41290/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?