Blogolj!

Egy közönséges tolvaj a baloldal legnagyobb ikonja


„Sanders a szocialista értékeket a szélsőségességig vitte, és elhatározta, hogy szomszédjának meg kell vele osztania Washington Postját” - írta a Thehornnews.com. Sanders úgy bukott le, hogy a szomszéd telefonált a lapnak és panaszkodott, hogy hetek óta nem kapja a vasárnapi számot.

A lap felvette a kapcsolatot a kézbesítővel, aki elmondta, „nem egyszer láttam vasárnap reggel, hogy a szomszédból egy őszhajó, kopaszodó, kis, kerek szemüveget viselő öregember” átsiet és hóna alá csapja a lapot. A szomszédnak leesett a tantusz, ugyanis szomszédjára, Bernie Sandersre tökéletesen ráillik a személyleírás. Noha Sanders vesztett Clintonnéval szemben, egy titkára azt mondta, úgy gondolja, 2020-ban indulni fog ismét.

Bernie Sanders egy piti tolvaj

Magyarországon jól ismerjük a szocialistákat, akik amikor hatalmon voltak, akkor gyakorlatilag mindent elloptak, és még az országot is tönkretették. Ez a szép hagyomány úgy tűnik kezd beszivárogni más országokba is. Sanders mindig is büszke volt arra, hogy szocialista, és 2016-os programja is arról szólt, hogy a minél tehetősebbektől, minél többet elvesz. A megszerzett pénzt pedig majd ki tudja milyen módon osztja majd szét, ha egyáltalán szétosztja.

Most kiderült, hogy Sanders nem biztos, hogy bármit is szétosztana, sőt úgy tűnik arra sem akar költeni, hogy egy újságot megrendeljen magának. Pontosan nem ismerem a jövedelmi viszonyait az idős úriembernek, de nem gondolom, hogy egy újság megrendelése komoly gondot okozna neki. A Sanders-sztori azért is roppant kínos, mivel az elmúlt hónapokban sokan úgy tekintettek rá, aki az észak-amerikai és nyugat-európai baloldal megmentője lesz, pedig nem más, mint egy piti tolvaj.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/40680/pics/lead_800x600.jpg
Bernie Sanders,Egyesült Államok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?