Blogolj!

Döbbenetes hír érkezett Németországból


Hosszú interjút adott a Bild am Sonntag című német lapnak a Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnöke. Josef Schuster arról beszélt, hogy Németországban növekszik a zsidó- és Izrael-ellenesség. Azt mondta, hogy bár az antiszemitizmus mindig is jelen volt a német közéletben, a bevándorló muszlim tömegek között azonban különösen elterjedt a gyűlöletkeltés - írta az Origo.

Schuster felhívta a figyelmet, hogy a muszlim diákok szitokszóként használják a zsidó szót és hogy néhány német nagyvárosban nem ajánlatos kipában sétálni. Ehhez kapcsolódóan a Mandineren jelent meg egy elemzés arról, hogy a német popkultúrában keményen megjelenő iszlám vonalas szárny nem éppen az integráció sikerességéről tanúskodik.

A fenti hír egyértelmű visszaigazolása a magyar kormány korábbi évekbeli politikájának, valamint a múlt heti magyar-izraeli csúcstalálkozónak. Egyre többen ismerik föl a nyugati világban, hogy a muszlimok jelentős részét nem lehet integrálni a nyugati társadalmakba, és a megjelenésük csak az intoleranciát növeli. Egyelőre sajnos csak a felismerés kezd eljutni némely elemző szintjére, megoldást senki sem kínál.

Miközben a nyugat-európai baloldal továbbra is muszlimok millióit fogadná be, addig a jobbközép pártok kényes egyensúlyozást mutatnak be a radikálisok és a migránssimogatók között. Legjobb példa erre Angela Merkel, aki szavakban sokszor migránspárti, miközben a tettek szintjén egyre szigorúbb szabályok mellett száll síkra. Az egyensúlyozást be kellene fejezni, és a jobbközép pártoknak is határozott arcélt kellene mutatniuk az iszlám intoleranciával szemben. Amíg ez nem történik meg, addig csak az antiszemitizmus további erősödésére kell számítani.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/40582/pics/lead_800x600.jpg
antiszemitizmus,bevándorlás,Németország,nyílt társadalom,Terrorizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?