Blogolj!

Soros buktatná meg a jobboldalt


Összeomlás fenyegeti Macedóniát Soros György civil szervezetei miatt - ezt írta a Magyar Idők. A macedón fővárosban a korábbiaknál is súlyosabb tüntetések robbantak ki, miután a baloldal támogatásával albán házelnököt választott a szkopjei parlament.

A Magyar Idők most arról írt, hogy a milliárdos spekuláns Soros György a macedón-albán etnikai feszültség újraélesztésétől sem riad vissza annak érdekében, hogy káoszt okozzon a balkáni országban, amely így képtelen lenne feltartóztatni a balkáni útvonalon érkező migráns-tömegeket. Soros György a bevándorlást támogató szociáldemokratákat akarja hatalomra segíteni, akikkel aztán együttműködthet a migránsok beengedésében.

Soros György állhat a macedóniai események mögött

Macedónia fővárosában egyébként a tavaly decemberi választások óta folyamatosak a tüntetések, sokak szerint Soros György machinációi miatt. A januárban alakult “Állítsuk meg Soros működését” nevű szervezet azért hívja utcára az embereket, mert úgy látják, a belpolitikai feszültség mögött a spekuláns szervezetei állnak.

Az Origo.hu pénteken arról is írt, hogy 2012 februárjában Soros György egészen direkt módon tette rá a kezét a Macedóniába áramló, amerikai fejlesztési forrásokra. A lap szerint Soros György szervezetei dönthették el, hogy az Egyesült Államokból érkező támogatások kihez kerüljenek, az odaítéléseknél pedig Soros Györgyék az ellenzéki szociáldemokratákat részesítették előnyben.

Ráadásul több amerikai hírportál szerint Soros György szervezetei ez idő alatt az Egyesült Államok kormányától több millió dolláros támogatásokat kaptak, amit a spekuláns Macedóniában például arra fordított, hogy hálózatán keresztül megdöntse a kormányt, és megnyissa az ország kerítéssel lezárt határait a bevándorlók előtt. Az ügyben azóta több republikánus szenátor is azt kérte az Egyesült Államok jelenlegi külügyminiszterétől, hogy vizsgálják ki Soros György machinációit.

https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/37751/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?