Blogolj!

Az iszlamizáció pártjára állt Ausztria államfője


"Minden nőnek joga van azt viselni, amit akar, még akkor is, ha az arcát ezzel eltakarja. Ha az iszlamofóbia tovább erősödik, akkor meg fogunk kérni minden nőt, hogy a muszlimok iránti szolidaritásból viseljen majd kendőt" - mindezt Alexander Van der Bellen Ausztria államfője mondta egy TV-interjúban, amiben az elmúlt 100 napos tevékenységét értékelte.

A korábban a Zöldek színeiben politizáló, a tavalyi államfőválasztást csak az osztrák államigazgatás és jóléti osztogatással (minden nyugdíjas 100 eurót kapott) megnyerő migránspárti politikus úgy tűnik egyértelműen megmutatta az irányt. Van der Bellen korábban is egyértelműen a migránsok beengedése mellett állt, és mindent elkövetett, hogy minél többen érkezzenek Ausztriába, így ez a kijelentése nem is volt annyira váratlan.

Alexander Van der Bellent nem zavarja az egyre nyíltabb iszlamizáció

Bár az osztrák államfőnek a teljes nemzetet kellene képviselnie, de úgy tűnik, hogy inkább a saját érdekeit nézi. A Zöldek és a baloldali pártoknak a szavazótáborát nagy részt a bevándorlók adják Ausztriában is, így ezzel a kijelentéssel egyértelműen nekik kedveskedett. Minél több bevándorló érkezik, annál több lesz a baloldali szavazó, és annál kevesebb a nemzeti elkötelezettségű. A képlet tehát roppant egyszerű.

Az elnök üzenete teljesen egyértelmű. Szívesen várja a muszlim bevándorlókat Ausztria, úgy hogy még az ottani szokásokat sem kell elfogadniuk. Az iszlamizáció ilyen nyílt támogatása még egy nyugat-európai ország államfőjétől is szokatlan, de mindezzel sikerült egy újabb koporsószöget bevernie Európa testébe.

1
https://kulvilag.blogstar.hu/./pages/kulvilag/contents/blog/37599/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
János 2017-04-26 22:58:58
Azt gondolom ő is csak egy dögszagú tetem, ahogy Stoffán György mondja:http://stoffangyorgy.blogspot.hu/2017/04/a-dogszag.html?spref=fb
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?